zondag 13 november 2011

5 tips om je nagels mooi en gezond te houden.

Je nagels lakken, vijlen, nagellak verwijderen, weer opnieuw lakken. Heel leuk, maar niet zo goed voor je nagels. Ik heb daarom 5 tips voor mooie en gezonde nagels!


Aceton vrije nagellak remover
Je nagellak verwijderen gaat een stuk sneller met aceton in je remover. Maar het is helemaal niet goed voor je nagels, het haalt meer weg dan nagellak, het haalt bijvoorbeeld natuurlijke oliƫn van je nagels. Je nagels worden droog en ze gaan breken.



Hou je nagels kort
Als je vaak last hebt van scheurtjes in je nagels. Hou je nagels dan mooi kort. Natuurlijk zijn lange nagels mooi, maar dan heb je meer kans op scheurtjes in je nagels.


Je nagels niet te lang in water
Lang douchen of badderen is niet handig als je geen sterke nagels hebt. Net als met je huid, drogen ook nagels uit als ze veel of lang in het water zijn geweest.


Vitamine B
Neem supplementen met extra vitamine B in. Deze vitamine zorgt niet alleen voor sterke nagels, het geeft je ook mooi glanzend haar.


Haalt vlekken weg en maak je nagels witter
Vlekken weghalen en je nagels wit maken kan je met citroen sap doen of met gewoon een pure citroen.
Snij een citroen door de helft en druk je nagels er helemaal in. Dit hou je een paar minuten vast. Klaar! Kies je toch voor citroensap, gebruik dan een watje om het over je nagels te wrijven. Het beste is echter om een whitener te gebruiken. Citroensap werkt wel, maar is net als het blonderen van je haar, niet de beste oplossing.


Dit waren mijn tips ik hoop dat jullie er wat aan hebben!


Xx Lynn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten